keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kerronko teille minkälainen on Helsingin alueen merenpohja - oikeasti?

Helsingin alueen meren pohjan on roskaa täynnä!! Siis aivan täynnä. Viime vuonna 20 sukeltajaa mönki alle neljässä tunnissa nollanäkyvyydessä lähinnä käsikopelolla suuren siirtolavan puolilleen roskaa, rojua ja vaarallista jätettä. Kaikkien satojen kalja- ja viinapullojen lisäksi sukeltajat nostivat pintaan kaksi auton akkua, rikkinäisiä moottoriveneen tuulilaseja, siirtokärryt, siimaa, muoviköysiä, putken pätkiä (metalliseoksesta ei varmuutta), muovikasseja, muovipäällysteistä kaapelia, muovikannuja, tölkkejä jne!! Näiden jätteiden liunneet kemikaalit ja raskasmetallit tuntuvat ihan jokaisen kehossa, joka edes kastelee itseään tässä seoksessa, ja uskokaa pois, se ei ole terveellistä ja imeytyy helposti ihon läpi!
Tehdään täyskäännös! Tulkaa hienoon tapahtumaan merenpohjan siivoustempaukseen syyskuun 6. tekemään muutosta tähän tilanteeseen. Tehdään Helsingin rannoista ja vesistöistä todellinen ylpeyden aihe stadilaisille!
neljä kilometriä pinnan alle ja 480 kilometriä lähimmästä rannikosta....täältäkin löytyy nykyisin ROSKAA ei niinkään uusia, jännittäviä kalalajeja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti