torstai 31. heinäkuuta 2014

Yleisiä ohjeita AWAREen tulijoille HUOM! LUKEKAALauantaina 6. syyskuuta kello 11-15
Paikka: Tokoinranta
Osoite: Eläintarhantie 12
GPS Lat - Long: 60.179929, 24.940943

Kaikki sukeltamaan tulevat: teille erityisesti seuraavat tiedot ovat tarpeen.

Varusteet: KAIKKI varusteet on oltava omasta takaa, paikan päällä ei ole mitään vuokrasettejä saatavana, EI myöskään tankkeja.

Välinevaraukset: Helsingin Sukelluskeskus tarjoaa vuokravälineet hintaan 15 euroa sekä ilmatäytön ilmaiseksi. Välinevuokraukset, tankkivaraukset ja -täytöt suoraan HSK:lle helsinki@sukelluskeskus.fi tai puh 045-1300805
käyntiosoite:  Lauttasaarentie 15

Kun saavutte: teidän täytyy rekisteröityä ilmoittautumispisteessä, muistakaa siis ottaa mukaan kortit ja vakuutustodistukset!

Miten auton kanssa toimitaan: SAMAAN aikaan järjestetään aivan lähellä Tough Viking-esterata kilpailut, joten kaikki sukeltamaan tulevat, teidät ohjataan autoinenne Eläintarhan tieltä sukelluspaikalle, jonne voitte purkaa varusteet. Autot täytyy viedä Eläintarhantien toisella puolella sijaitsevalle parkkipaikalle!

Syötävää ja juotavaa: Wärtsilä tarjoaa kaikille sukeltajille virvokkeita ja purtavaa ravintola Pirittassa. Kaikki sukeltamaan tulevat osallistuvat myös automaattisesti arpajaisiin, jossa on hienoja palkintoja jaossa!

Sukeltajien illanvietto: muistakaa myös ilmoittautumiset illanviettoon samana iltana (lauantaina 6. syyskuuta klo 19.00 ravintola Virgin Oilissa. Illanvieton yhteydessä järjestetään myös itse arpojen nosto! Ilmoittautumiset HSK:lle s-postiin: helsinki@sukelluskeskus.fi tai puh. 045-1300805. Illallismenuut löytyvät meidän FB-sivuiltamme tai voitte kysyä vaihtoehdot ilmoittautuessanne. Huom! ilmoittautumiset illalliselle viimeistään 29.8.!

KAIKILLE EI-SUKELTAVILLE TAPAHTUMAAN OSALLISTUVILLE

Tarvitsemme vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:

1. Liikenteenohjaukseen

2. ilmoittautumispisteeseen

3. Sukellettujen roskien kirjureita (roskista tehdään tarkat tilastot, joihin kirjureille annetaan selkeät ohjeet ja kirjausvarusteet). Tämän vuoden roskasaldosta lähetetään tarkat tilastot AWARE-säätiölle, joka lisää ne suureen, kansainväliseen tilastotietokantaan, joka on tutkijoiden käytössä.

4. Avustajia sukeltajille, välinevartioon, kun porukka purkaa varusteet autoistaan.

5. Avustajia laiturialueelle vahtimaan ja auttamaan sukeltajia veteen menossa ja sieltä nousussa.

6. Avustajia kuljettamaan roskat asiantuntijaraadin syyniin ja sieltä eteenpäin taiteilija Tikke Tuuran työpisteelle

Avustajien ei tarvitse olla sukeltajia, kaikki ilmoittautumiset otetaan kiitollisuudella vastaan s-postiin: helsinki@sukelluskeskus.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti